Behandling hos mig

Mine specialer indenfor det almen-psykologiske er:
Selvværd, Stress, Angst, Depression, Livskrise og Tilknytning og relationer

Og inden for specialområdet:
Senfølger efter seksuelle overgreb og Spiseforstyrrelser

Jeg arbejder med udgangspunkt i din problemstilling og har mange års erfaring med at hjælpe andre til at leve bedre liv. Jeg arbejder dybde-psykologisk og skræddersyr den terapi, der passer bedst til dig.

Mine klienter er både unge og voksne, mænd som kvinder. Fælles for dem er at de bokser med svære livsomstændigheder og på forskellig vis har det skidt. De er drevet af et grundliggende ønske om at ville sig selv det bedste, men ved bare ikke helt hvordan. Mange af mine voksne klienter har gået i terapi før, uden helt at nå i mål. De kender måske godt ‘redskaberne’, men noget inden i dem, forhindrer dem i at gøre brug af dem.

Terapi hos mig handler om at få øje på vores indre styrke og med omsorg tage os af de indre barrierer, som forhindrer os i at gøre det, som vi har brug for. Og på et følelsesmæssigt plan forstå, hvad de er opstået af, så vi kan hele vores følelsesmæssige sår, og få det godt med os selv igen.

Jeg arbejder eklektisk og trækker på flere forskellige anerkendte metoder. Jeg er specialiseret i Intensiv dynamisk psykoterapi (ISTDP), men trækker også på eksistentiel terapi og (self-) compassion i mine behandlinger. Teoretisk er jeg primært funderet i psykodynamisk teori, nyere neurovidenskab og tilknytningsteorien.

Bestil en tid

Sådan er terapi hos mig

Terapi giver os indsigt i os selv, i vores følelser, reaktionsmønstre og måder at være sammen med andre på. Terapi handler om at få øje på de indre barrierer, der forhindrer os i at leve, som vi gerne vil eller i at være glad. Vores barrierer er ofte ubevidste, og derfor kan vi ikke gøre noget ved dem.

I terapien hjælper vi dig med at få øje på dine barrierer, så du kan blive fri til at tage dem ned, genfinde dig selv og tage styrringen i dit liv. På den måde kommer vi til bunds i dine problemer her og nu, i et trygt og fortroligt rum. Så du kan komme videre og leve livet fuldt ud.

Jeg kommer til at spørge dig om, hvad det er for et problem, du tumler med, og som du har brug for min hjælp til at løse. Måske ved du det allerede, ellers hjælper jeg dig med at finde ud af det. Vi to skal vide, hvad vi er oppe imod, så vi kan løse det sammen. Jeg er på dit team, og vil gøre hvad jeg kan, for at hjælpe dig.Sådan en slags psykolog er jeg

Der er masser af fordomme om psykologer og terapi. Nogle af dem er way off og andre rammer faktisk plet på nogle af os:-)

Fx er jeg sådan en slags psykolog, der spørger til hvordan du føler; hvordan det mærkes inden i - sådan rigtigt. Og som i øvrigt bliver ved med at spørge, indtil vi kan forløse det der smerter.

Jeg er psykolog, men først og fremmest er jeg menneske. Jeg kender til sorg og lidelse - både indefra og udefra. Mere end noget andet har livet har lært mig at vejen til indre heling går gennem accepten af det der er. Accepten af os selv, vores følelser og at livet er som det er. Det er først, når vi slipper modstanden, at vi begynder at flyde ovenpå.

Jeg ved, at vi alle kan kan blive fanget i at føle os magtesløse, uvidende, bange eller helt tomme inden i, men det er ikke den vi er. Under disse følelser ligger vores egentlige selv. Der er på en måde blevet lukket en dør inden i. Sådan kan vi alle sammen få det. Og så kan vi have brug for en håndsrækning udefra.

Jeg har selv siddet i samme stol som dig - vid at når du sidder overfor mig, så dømmer jeg dig ikke. Vid at når du sidder i stolen overfor mig, så er vi der for dig - sammen!

Bestil en tid