Behandling – hvad er terapi hos mig

Jeg tilbyder specialiseret behandling inden for følgende områder:

Jeg arbejder med udgangspunkt i din problemstilling og har mange års erfaring med at hjælpe andre til at leve bedre liv. Jeg arbejder dybde-psykologisk og skræddersyr den terapi, der passer bedst til dig.

Mine klienter er typisk voksne mænd og kvinder, som er resourcestærke, velbegavede og motiverede. Mange af dem har gået i terapi før, men uden helt at nå i mål, og få den hjælp, de har haft brug for. De kender godt ‘redskaberne’, men noget inden i dem, forhindrer dem i at gøre brug af dem.

Terapi hos mig handler om at få øje på netop det, som forhindrer os i at gøre det, som vi har brug for. Og på et følelsesmæssigt plan forstå, hvad de er opstået af, så vi kan hele vores følelsesmæssige sår, og få det godt med os selv igen.

Metoden hedder Intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP). Den er konfronterende og tilbundsgående. Teoretisk trækker den på psykodynamisk teori, nyere neurovidenskab og tilknytningsteorien. ISTDP har videnskabelig dokumenteret effekt ved behandling af en lang række tilstande og har siden 2016 været blandt Sundhedsstyrelsens anbefalinger til depressionsbehandling.

Bestil en tid

Sådan er terapi hos mig

Terapi giver dig indsigt i dig, i dine følelser, reaktionsmønstre og din måde at være sammen med andre på. Terapi handler om at få øje på de indre barrierer, der forhindrer dig i at leve, som du gerne vil eller i at være glad. Vores barrierer er ofte ubevidste, og derfor kan vi ikke gøre noget ved dem.

I terapien vil jeg hjælpe dig med at få øje på dine barrierer og udfordre dem, så du kan tage dem ned og dermed tage styringen i dit liv. På den måde kommer vi til bunds i dine problemer her og nu, i et trygt og fortroligt rum. Så du kan komme videre og leve livet fuldt ud.

Det er en god ide at starte med en dobbelt session (2x50min), så vi kan komme ordentligt i dybden allerede fra starten. Jeg kommer til at spørge dig om, hvad det er for et problem, du tumler med, og som du har brug for min hjælp til at løse. Måske ved du det allerede, ellers hjælper jeg dig med at finde ud af det. Vi to skal vide, hvad vi er oppe imod, så vi kan løse det sammen. Jeg er på dit team, og vil gøre hvad jeg kan, for at hjælpe dig.Sådan en slags psykolog er jeg

Der er masser af fordomme om psykologer og terapi. Nogle af dem er way off og andre rammer faktisk plet på nogle af os.

Jeg er sådan en psykolog (og i øvrigt også sådan et menneske), der spørger til, hvad du føler, og hvordan det mærkes - sådan rigtigt - inden i. Og som holder fast og bliver ved med at spørge til det, der er svært. Så vi kan forløse det, der smerter inden i, og du kan blive fri.

Jeg ved, at vi alle kan kan blive fanget i at føle os magtesløse, uvidende, bange eller helt tomme inden i, men det er ikke den vi er. Under disse følelser ligger vores egentlige selv. Det er det, jeg kæmper for at hjælpe frem. Det er det, jeg brænder for at give plads.

Jeg har selv siddet i samme stol som dig - vid at når du sidder overfor mig, så dømmer jeg dig ikke. Vid at når du sidder i stolen overfor mig, så kæmper vi for dig - sammen!

Bestil en tid