Sådan får du det godt med dig selv (igen)

Du kan komme til at stå stærkere, på din side, med mere tillid og kærlighed til dig selv. Du kan finde dit værd.
Vi to kan gøre det sammen. Det bliver fokus for terapien. Vi kommer til at tale om, hvordan dit dårlige selvværd påvirker dig. Vi ser på hvilke følelser, der ligger neden under det dårlige selvværd. Det du har været nødt til at pakke væk. Og vi hjælper dig med bedre at håndtere det, så du kan stå stærkere på din side og dit selvværd ikke længere behøver betale prisen. Sammen kan vi vende selvkritik og selvhad til mere selvomsorg og selvværd.
Du vil lære dig selv at kende. Så du bedre kan sige til og fra. Og så du kan være på din side. Med alle dine fejl og din menneskelighed. Du er det værd!

Bestil en tid


Derfor får vi det skidt

Dårligt selvværd er blevet en folkesygdom. Det føles som noget, der kommer inde fra, men det er samfundet, der skaber det. Vi kan ikke tåle det konstante krav om præstation og tilpasning. Det ydre pres bliver til et indre pres. Og vi får det skidt. Vi har brug for at være de hele mennesker, vi er - fyldt med blandede følelser og fejl. Når der ikke er plads til det, så vi lærer vi at pakke os væk.
Vi retter ind. Vi lever med at bliver målt og vejet. Vi præsterer og leverer. Men vores selvværd betaler prisen. Det er samfundet der er sygt, men os der får det skidt. Heldigvis behøver det ikke at være såden. Der er en anden vej.


7 advarselstegn på dårligt selvværd

  • Du synes ikke du er ok, som du er
  • Du føler dig utilstrækkelig eller mindre værd end andre
  • Du har svært ved at forstå, hvorfor andre elsker dig
  • Du har det skidt med dig selv
  • Du er selvkritisk
  • Du har præstationsangst
  • Du synes ikke at du må lave fejl, at du skal være perfekt, for at være god nok

Læs mere på PsykologBloggen

Selvværd er et af mine specialer og derfor jævnligt et tema på PsykologBloggen. Her kan du kan læse mere om selvværd og selvtillid og få gode tips til, hvad du selv kan gøre for det bedre.


P.s. Du kan få selvværet tilbage.

Bestil en tid