Priser og vilkår

Priser

En session varer 50 min. og koster 1.100kr. Pr 01.01.2022 reguleres prisen til 1.200kr. I starten skal du være forberedt på at komme hver uge, mens der kan være længere tid imellem sessionerne, når du får det bedre.
Længen af dit forløb afhænger af det problem, du bokser med, og kan være alt fra nogle få samtaler til mange. Priserne gælder både for individuel terapi og supervison af fagpersoner.

Priserne reguleres en gang årligt.


Betaling

Du kan enten betale kontant eller med MobilePay efter samtalen.
Er det din offentlige arbejdsgiver, der betaler, kan der også betales via NemHandel Fakturablanket. Du skal blot oplyse EAN-nummeret forud for første konsultation.


Muligheder for tilskud/refusion

Jeg er ikke medlem af den offentlig sygesikringsordningen, så du kan ikke få tilskud med henvisning fra lægen.

Til gengæld kan du ofte få fuld eller delvis dækning, hvis du har en sundhedsforsikring. Sygeforsikringen Danmark refunderer 300kr ved behandling af en række psykiske problemstillinger i op til 12mdr (herunder fx angst og depression). Har du en henvisning fra en læge (eller er du berettiget til en) kan du dermed undgå ventetid. Læs mere om kriterierne her


Afbudsregler

Afbud skal ske senest kl. 12.00 dagen inden vores aftale, enten på e-mail psykolog@tennamalmos.dk eller på telefon: 61332200. For sen aflysning medfører, at du skal betale for konsultationen, selvom du ikke har benyttet dig af den, da tiden er afsat til dig, og ikke kan nå at blive tildelt en anden.

Det henstilles til, at samtalerne prioriteres og at du, så vidt det er muligt, undgår afbud eller ændring af tid.


Lokation, parkering og transport

Klinikken ligger på Bakkegårdsvej 3, 3060 Espergærde. Det er en stille villavej tæt på strandvejen. Der er gratis parkering på adressen. Glider trafikken tager det ca 30min fra Kbh i bil og lidt mere i tog med kystbanen. Stationen er i gå-afstand fra klinikken (knap 1km).

Selve klinikken er placeret på husets højre side. Du ringer bare på døren, og så kommer jeg og lukker dig ind. Har du brug for det, er der toilet på venstre side, når du kommer ind i klinikken.


Ferie og lukke-dage

Klinikken har lukket i skolernes ferie, herunder hele sommerferien.


Corona-forebyggelse

Klinikken følger sundhedsmyndighederne anbefalinger og krav om afstand. Der er to meter mellem stolene. Møblerne bliver sprittet af imellem hver samtale, ligesom der bliver luftet grundigt ud. Hvis du ønsker det, kan vi bære mundbind eller visir under samtalen. Efter behov kan samtalerne foregå online fremfor face-to-face.