Priser og vilkår

Priser

Første gang vi mødes, anbefaler jeg, at vi afsætter to sessioner. En session varer 50 min. og koster 1150kr. Herefter aftaler vi fra gang til gang, hvor mange sessioner du har brug for, og hvor ofte vi skal ses.
Priserne gælder både for individuel terapi og supervison af fagpersoner.

Priserne reguleres en gang årligt.


Betaling

Du kan enten betale kontant eller med MobilePay efter samtalen.
Er det din offentlige arbejdsgiver, der betaler, kan der også betales via NemHandel Fakturablanket. Du skal blot oplyse EAN-nummeret forud for første konsultation.


Muligheder for tilskud/refusion

Jeg er ikke medlem af den offentlig sygesikringsordningen, så du kan ikke få tilskud med henvisning fra lægen.

Til gengæld kan du ofte få fuld eller delvis dækning, hvis du har en sundhedsforsikring. Sygeforsikringen Danmark refunderer 300kr ved behandling af en række psykiske problemstillinger i op til 12mdr (herunder fx angst og depression). Har du en henvisning fra en læge (eller er du berettiget til en) kan du dermed undgå ventetid. Læs mere om kriterierne her


Afbudsregler

Afbud skal ske senest 24 timer inden vores aftale enten på e-mail psykolog@tennamalmos.dk eller på telefon: 61332200. For sen aflysning medfører, at du skal betale for konsultationen, selvom du ikke har benyttet dig af den, da tiden er afsat til dig, og ikke kan nå at blive tildelt en anden.

Det henstilles til, at samtalerne prioriteres og at du, så vidt det er muligt, undgår afbud eller ændring af tid.


Ferier og lukke-dage

Klinikken har lukket i skolernes ferie, herunder hele sommerferien.