Jeg arbejder eklektisk og trækker på flere forskellige anerkendte og forskningsbaserede metoder. Teoretisk er jeg primært funderet i psykodynamisk teori, nyere neurovidenskab og tilknytningsteorien. Men jeg trækker også på nyere kognitive metoder (især DAT, CFT, Meta-kognitivterapi), hvis det er relevant for din konkrete problemstilling.

Min stil er nænsom og omsorgsfuld, men også direkte og fokuseret. Vi hjælper dig med at håndtere de livsomstændigheder du er i, så du bedre kan møde dig selv, finde omsorg inden i og tage styringen med dit liv.

Terapi giver os indsigt i os selv, i vores følelser, reaktionsmønstre og måder at være sammen med andre på. Terapi handler om at få øje på de indre barrierer, der forhindrer os i at leve, som vi gerne vil eller i at være glad. Vores barrierer er ofte ubevidste, og derfor kan vi ikke gøre noget ved dem.

I terapien hjælper vi dig med at få øje på dine barrierer, så du kan blive fri til at tage dem ned, genfinde dig selv og forandre det du har brug for. På den måde kommer vi til bunds i dine problemer her og nu, i et trygt og fortroligt rum. Så du kan komme videre og leve livet fuldt ud.

Jeg kommer til at spørge dig om, hvad det er for et følelsesmæssigt problem, du tumler med, og som du har brug for min hjælp til at løse. Måske ved du det allerede, ellers hjælper jeg dig med at finde ud af det. Vi to skal vide, hvad vi er oppe imod, så vi kan løse det sammen. Jeg er på dit team, og vil gøre hvad jeg kan, for at hjælpe dig.

Jeg er psykolog, men først og fremmest er jeg menneske. Jeg kender til sorg og lidelse - både indefra og udefra. Mere end noget andet har livet har lært mig at vejen til indre heling går gennem accepten af det der er. Accepten af os selv, vores følelser og at livet er som det er. Det er først, når vi slipper modstanden, at vi begynder at flyde ovenpå.

Bestil tid